Danmarks indsamlingen!

Glee!

Hej bloggen!

Jeg fik til opgave at anmelde en tv-serie som jeg aldrig selv havde set før, jeg begyndte at lede efter en som jeg syntes så interessant ud, så faldt jeg over “Glee”. Jeg kender nogle stykker, som har fulgt serien og elsker den.

Glee er en musical inspireret tv-serie, som handler om en gruppe unge der synger og danser. “The Glee Clup” i serien er en klub hvor dem der er med i den støtter hinanden og de knytter et meget tæt venskab. Der er kærlighed, drama og venskab. og tv serien relatere perfekt til nutidens unge, efter min mening og tv-serien handler ikke kun om elevernes oplevelser med skolen og glee men også om lærenes liv og relation til skolen og glee.

Jeg er lige begyndt at se serien og allerede efter første afsnit, var jeg afhængig og måtte bare se det næste afsnit.

jeg synes at “Glee” er en meget sjov serie og man kan relatere til de problemer, op- og nedture de går med i deres hverdag i og med at de er på min alder, går i skole, har forelskelser, kærligheds liv og venner er det meget ens med unges hverdag og så alt den musik! jeg elsker at de synger og danser så meget og at de har sådan en livsglæde selvom de er mobbeofrene på skolen, jeg forstår slet ikke at så talentfulde unge mennesker bliver mobbet frem for rost af deres skole kamerater men ud over det synes jeg at det er en rigtig dejlig serie og jeg glæder mig til at se mange flere afsnit.

stjerne:  ilkolæ

Download Glee Season 4, Episode 10 - Glee, Actually

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarks indsamlingen!